Ana Sayfa / BELEDİYELER / TARSUS BELEDİYESİ, 13 KÖYDE YOLLARI YENİLİYOR

TARSUS BELEDİYESİ, 13 KÖYDE YOLLARI YENİLİYOR

 TARSUS BELEDİYESİ, KIRSAL BÖLGELERDE YAŞAYAN HALKIN UZUN YILLARDIR YAŞADIĞI MAĞDURİYETLERİ ÇÖZMEYE YÖNELİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. BELEDİYE EKİPLERİ, SON OLARAK 13 FARKLI KÖYDE EŞ ZAMANLI OLARAK YOL BAKIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİ.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların ulaşım ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Kulak, Göçük, Yunusoğlu, Sucular, Takbaş, Kırıt, Taşobası, Kumdere, Tepeçaylak, Dedeler, Körlübeyi, Çiftlik, Özbek gibi köylerde malzemeli ve malzemesiz yol bakımı, büz temizliği, şarampol temizliği, beton alan hazırlığı ile çevre ve moloz temizliği yapıldı.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRİYOR

Mahallelerde yaşayan vatandaşlar, daha güvenli yollara kavuşuyor, ulaşımda büyük bir rahatlık yaşadığı için memnuniyetlerini dile getiriyor.

“HEDEFİMİZ, BU MEMNUNİYETİ HER GEÇEN GÜN DAHA DA YUKARI TAŞIMAK”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç yapılan çalışmaların önemine değinerek “Yollarımız yenilenirken, halkımızın memnuniyeti de artıyor. Hedefimiz, bu memnuniyeti her geçen gün daha da yukarı taşımak. Belediyemizin tüm ekipleriyle birlikte, kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarını çözmeye, sorunlarına kalıcı çözümler getirmeye devam edeceğiz. Daha yaşanabilir bir Tarsus için, el birliğiyle çalışmaya kararlıyız.” dedi.

 

 

PAYLAŞIN

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

ADALETİ 7 YIL ÖNCE TOPRAĞA GÖMDÜK

  MERSİN’DE SON SINIF ÖĞRENCİSİ FERAY ŞAHİN ÖLÜMÜNÜN 7. YILINDA İSMİNİN VERİLDİĞİ PARKTA ANILDI. CHP ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir